Surpriză! Starul din Gossip Girl este acum un bărbat însurat!

Fanii celebrului serial ”Gossip Girl” vor fi încântați să afle că unul dintre actorii principali din acest serial este acum ”la casa lui”! Actorul în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în secret, luni după-amiază, la ceremonie fiind invitați doar prietenii foarte apropiați și familia.

penne
S-au căsătorit luni după-amiază

Penn Badgley, cel care l-a jucat pe Dan Humphrey timp de șase sezoane, este acum un bărbat însurat. El s-a căsătorit, luni, cu Domino Kirke, femeia cu care se iubea încă din 2014. Cei doi și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă din Brooklyn, avându-i alături pe prietenii apropiați și pe membrii familiei lor.

Penn și Domino au ales să-și sărbătorească nunta printr-o ceremonie restrânsă, boemă, la care miri au purtat ținute elegante, dar lejere. Vestea căsătoriei lor a fost dată de sora miresei, o actriță cunoscută în Marea Britanie. ”Felicitări însurățeilor!”, a scris actrița Kemima Kirke pe contul ei de Twitter.

penn
Penn e acum un bărbat însurat

Amintim că Penn se iubește cu Domino încă din 2014 și că aceasta are un băiețe de șapte ani, dintr-o relație anterioară. Înainte s-o cunoască pe artista britanică, Penn s-a iubit cu actrița Blake Lively, alături de care a format un cuplu și-n serialul ”Gossip Girl”, dar și cu Zoe Kravitz.INAPOI LA PRIMA PAGINA