Tablou de familie. Fotografie rară cu Kim Kardashian, Kanye West și cei trei copii ai lor

Este foarte actrivă pe rețelele de socilizare și împărtășește în fiecare zi cu prietenii virtuali fotografii sexy cu ea. Însă rare sunt ipostazele de familie, alături de soț și de cei trei copii. Kim Kardashian și-a încântat fanii cu cea mai nouă fotografie de familie.

I-a luat pe North (4), Saint (2) și pe micuța Chicago (2 luni), dar și pe soțul ei, rapperul Kanye West, pentru o fotografie epică, un tablou de familie perfect. Kim și-a început ziua pe Instagram cu o imagine rară, cu fiica Chicago în brațe. Vedeta TV a mărturisit că este foarte dificil să faci o fotografie de familie care să trasmită ceva: „Nu cred că înțelegeți cât de greu este să faceți o fotografie reușită de familie. Asta este tot ce am putut face înainte ca toți cei trei copii să înceapă să plângă. Cred că am plâns și eu.”

Easter pics coming soon on my app

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cu toate acestea, toate eforturile au meritat pentru că a ieșit o imagine superbă. „Cu o mână îmi țineam bebelușul și cu cealaltă mână îl țineam din spatele cămășii pe Saint, pentru că voia să fugă”. Este pentru prima dată când familia a publicat o imagine în formație completă de când Kim și Kanye au devenit părinți pentru a treia oară și au adus-o acasă pe micuța Chicago, născută cu ajutorul unei mame surogat.

💗

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

În imagine, Kim arată ca o divă, îmbrăcată într-o rochie mulată și cu bebelușul Chicago în brațe, în timp ce North și Saint stau în față ei și a lui Kanye. Fetița în vârstă de 4 ani este atentă la fotografie și zâmbește, în timp ce băiețelul pare distras.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA