Tania Popa: „Am găsit fericirea fără s-o caut!“

Citeste tot despre:

Are o poveste de viaţă despre care îţi dai seama că a dus-o spre împlinire din savoarea cu care o spune. Să ai curajul să te arunci în viaţă doar pentru a te bucura de moment fără a avea aşteptări. Ăsta e unul dintre secretele Taniei Popa, care şi-a cunoscut cel de-al treilea soţ într-o noapten petrecută la club – şi s-a căsătorit cu el după o săptămână. O avea deja pe fiica Daria din primul mariaj, iar la doar două luni de la căsătorie, Tania era însărcinată cu fiul Slavic. Toate lucrurile frumoase care i-au completat viaţa au venit, de fapt, cu viteza cu care ei îi place să trăiască… Iar trei trebuie să fie cifra ei norocoasă. Se află la a treia căsnicie şi de data asta nu mai e îndoială că şi-a găsit jumătatea. Iar la PRO TV face un trio plin de umor cu Florin Busuioc şi Cătălin Neamţu, în emisiunea România, jos pălăria!, în care o vedeţi în fiecare marţi de la 21:30. Dacă la toate acestea adăugăm vreo zece spectacole în care joacă la TNB, Godot şi Metropolis, putem spune: „Tania, jos pălăria!“. Şi îţi mulţumim că ne-ai făcut onoarea să te declari cel mai mare fan al revistei noastre.

Distribuţia: Daria, Slavic şi Tania. Personajele unei poveşti pline de optimism şi entuziasm.

Ai această familie minunată de acum zece ani, de când l-ai cunoscut pe soțul tău…

Tania Da. L-am cunoscut pe Veaceslav când ne-am căsătorit și când am făcut și copilul. În 2008. Ne-am căsătorit civil după o săptămână de când ne știam, cred că la starea civilă am aflat care e numele lui de fapt, pentru că nu cred că-mi spusese. La două luni am rămas însărcinată cu Slavic. Am făcut cununia religioasă  cu o săptămână înainte de botez și n-am mai făcut niciun fel de nuntă, a fost doar un botez cu prietenii. Și atunci mi-a tot promis: „Lasă, când ne reînnoim jurămintele, la zece ani, facem nuntă…“. El poate spera că nu prindem zece ani, dar îl bag la cheltuieli! (râde)
Şi s-au făcut zece ani. Faceți nuntă?
Daaa… Ne-a impresionat tare când am fost în Republica Dominicană iarna asta faptul că am văzut pe malul mării trei ceremonii nupţiale de categorii total diferite. Unii foarte bogați, unii normali și unii săraci… Ne-a plăcut mult. Și am zis că vom face și noi pe malul mării, nu în Dominicană, dar undeva în Spania.
Daria şi cel mic se înţeleg?
Din fericire, fata e cea mare și e mai mămoasă, e ca un fel de mămică pentru el. El nu-și aduce aminte că avea doi ani, iar Daria 12 ani și ea se ocupa de el: culcat și hrănit câte o zi, două când eu eram plecată în turnee prin țară. A fost foarte responsabilă. Se ciondănesc, el face pe durul, dar dragostea între ei e necondiționată. Surprind gesturile frumoase între ei când cred că nimeni nu-i vede, dar de ochii lumii, spun că nuuu…
Ce fel de părinți sunteți tu şi Veaceslav?
Eu am un program infernal, sunt ocupată tot timpul… Dar chiar dacă n-aș fi ocupată, îmi place ideea de a le da libertate, de a-i face să fie independenți. Slavic e mai serios, mai riguros, mai dur: „Puneți hainele la loc, strânge după tine, fă-ți temele!“. El e cu educația la propriu. Eu sunt cu balamucul. (râde)
Spuneai că Daria e copia ta fidelă. Dar aşa erai tu de liniştită?
Până prin clasa a cincea, era şi ea zbuciumată. Dar îţi spun la ce seamănă acum cu mine: e încăpăţânată, ambiţioasă şi descurcăreaţă.
Iar Veaceslav cel mic, ce a luat de la tine, ce a luat de la soţ?
De la soţ a luat ochii, de la brâu în jos categoric… (râde). Nasul e al meu. Are tot felul meu de-a fi, este plin de energie.INAPOI LA PRIMA PAGINA