Tată la 68 de ani. Soția lui așteaptă gemeni!

Starul Rolling Stones urmează să devină tată din nou, la vârsta de 68 de ani. Mai mult de atât, am aflat că Ronnie Wood și soția sa, Sally Humphreys, vor fi părinți de gemeni!

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 08:  Ronnie Wood and wife Sally Humphreys attend the GQ Men Of The Year Awards at The Royal Opera House on September 8, 2015 in London, England.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Ronnie Wood și soția sa, Sally Humphreys

Veștile îmbucurătoare au venit din partea unui reprezentant de-al artistului, care a anunțat că Ronnie va deveni tată pentru a cincea oară în iunie 2016. ”Sally și Ronnie Wood sunt bucuroși să vă anunțe că vor deveni părinți de gemeni în luna iunie, anul viitor. (…) În mod evident, ei sunt de-a dreptul încântați de veștile nemaipomenite.”

Vestea a fost confirmată și de un apropiat de-al muzicianului, care a declarat că sarcina este atent monitorizată și Ronnie de-abia așteaptă să devină din nou tată, chiar și la această vârstă: „Ronnie este încântat. Au făcut o ecografie la 12 săptămâni, iar acum că au văzut că totul e în regulă au început să dea vestea și altora. Abia așteaptă să devină tată din nou și nu-l deranjează deloc că se întâmpla la vârsta aceasta. El se simte în continuare foarte tânăr și fit.”

Amintim că Ronnie, care e căsătorit cu Sally din 2014, mai are alți patru copii. Jesse este primul copil al muzicianului și are acum de 39 de ani. Acesta provine din mariajul lui Ronnie cu prima soție, Krissy. Leah (36), Tyrone (30), și Jamie (41) sunt copiii pe care Ronnie îi are cu cea de-a doua soție, Jo Wood. De unde Jamie, este de fapt fiul lui Jo dintr-o altă căsnicie, dar pe care Ronnie l-a adoptat.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA