Tatăl Juliei Roberts s-a însurat cu… iubitul lui!

Citeste tot despre:

,

Ai citit bine. Cu iubitul. Un subiect pe care Julia l-a ținuut departe de presă. Ce crezi: a fost sau nu Julia la nuntă?

Eric şi Julia Roberts nu au avut o copilărie fericită.

Este vorba despre Michael Motes, tatăl vitreg al vedetei. După ce părinții ei au divorțat în în 1971, mama Betty Lou Bredemus s-a recăsătorit cu Motes un an mai târziu – Julia ajungând astfel să trăiască într-un cămin pe care l-a dispreţuit din cauza certurilor şi a violenţelor. Michael era alcoolic, se droga şi era abuziv, transformând într-un coşmar copilăria şi adolescenţa Juliei, a surorii ei, Lisa, şi a fratelui Eric. Betty i-a dăruit o fiică, Nancy, dar aceasta a murit la 37 de ani din cauza unei supradoze de droguri. Părinţii ei erau divorţaţi de multă vreme atunci. Betty s-a despărţit de Motes în 1983, declarând că a făcut cea mai mare greşeală a vieţii ei atunci când s-a măritat cu el.

„Toată lumea spunea despre el că e un nebun”, a declarat Eric Roberts despre Motes. „M-a terorizat şi m-a abuzat. Şi acelaşi lucru le-a făcut şi surorilor mele.” Ei bine, după o căsnicie ce a fost o greşeală de 11 ani, Motes s-a trezit la 72 de ani… să se însoare cu partenerul lui, Timothy John Raasch, în vârstă de 69 de ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani! Mama Juliei, Betty Lou, a murit la 80 de ani în urmă cu doi ani. Şi dat fiind tot acest trecut care a traumatizat-o, Julia a ignorat complet căsătoria tatălui ei vitreg.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA