Tatăl Simonei Halep a vorbit despre problemele de sănătate ale fiice sale

Simna-Halep
Simona Halep, în fața Turneului Campioanelor de la Singapore.

Stere Halep este îngrijorat din cauza afecțiunilor medicale cu care se confruntă celebra lui fiică, no. 2 mondial în tenisul de performanță.

Simona Halep a abandonat turneele din China din cauza unei accidentări, iar acum este în plin proces de recuperare medicală. „De când a revenit din China nu a plecat nicăieri. A făcut doar recuperare medicală pentru a fi sănătoasă la Turneul Campioanelor“, a povestit tatăl în exclusivitate pentru spynews.ro.

Stere-Halep3
Stere Halep e mereu alături de fiica sa.

Stere Halep urmează să-și însoțească fiica la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar este îngrijorat ca nu cumva tiimpul să nu fie prea scurt pentru o recuperare totală, așa cum ar avea nevoie Simona ca să câștige turneul în care este cap de serie, mai ales că motivele sunt multiple.

Căci, în afară de accidentarea din China, Simona a mai acuzat și probleme gastrice. „Medicii spun că acum cu gastrita nu sunt probleme, doar că stresul acestor competiţii este foarte mare. După Turneul Campioanelor va veni şi vremea vacanţei. Dar mai e până atunci“, a mai spus Stere Halep.

Simona-Halep-parinti
Părinții Simonei o însoțesc în turnee de câte ori au ocazia.

Foto: pagina oficialăINAPOI LA PRIMA PAGINA