Taylor Swift, din nou singură! Iubitul a părăsit-o

Dacă-n muzică artista are succes din plin, pe plan personal lucrurile nu stau prea bine pentru celebra cântăreață. Potrivit revistei People, Taylor Swift este din nou singură.

taylor swift
În martie au sărbătorit un an de relație

Acum trei luni îi vedeam zâmbitori, într-o vacanță romantică, sărbătorind un an de relație. Din păcate, se pare că lucrurile erau forțate, Calvin pierzându-și interesul față de artistă acum ceva timp. N-o spunem noi, ci apropiații lui și ai ei, care au dezvăluit de altfel că cei nu mai formează un cuplu, după 15 luni de relație, și că DJ-ul a fost cel care a decis că relația nu mai merită continuată.

performs onstage at the iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on TBS, TNT, AND TRUTV from The Forum on April 3, 2016 in Inglewood, California.
Cea mai recentă apariție a lor. La iHeartRadio Music Awards, pe 3 aprilie 2016

Totuși, apropiații lui Taylor precizează că DJ-ul a încercat să facă această despărțire să fie cât mai puțin dureroasă pentru cântăreață. ”Nu e nicio altă femeie implicată. El n-a înșelat-o. Ci doar nu s-au potrivit. (…)” Taylor era implicată emoțional mai mult decât el. El a început să-și piardă interesul față de ea acum câteva luni, dar a încercat să amâne decizia despărțiri. (…)”Nu e nicio dramă. Lucrurile nu au mai mers.(…) Taylor este în regulă, doar că a fost un eveniment care, evident, a întristat-o”, a precizat o sursă pentru revista People.

Iubitul lui Taylor este pe locul 30 în topul milionarilor britanici din muzică.
Noi am fi zis că cei doi se potrivesc de minune

Amintim că cei doi au apărut pentru prima dată în public, în calitate de cuplu, la Brit Awards, în 2015.

foto: Hepta / GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA