Taylor Swift se căsătorește? Iată ce a declarat despre relația sa!

De câteva luni, artista e de negăsit! S-a retras din lumina reflectoarelor, a lucrat în tăcere la un nou album muzical și s-a dedicat relației pe care o are cu tânărul actor britanic Joe Alywn. Apropiații spun, însă, că a făcut și alte lucruri în tot acest timp: și-a planificat nunta visurilor.

Taylor Swift (28) simte că Joe e bărbatul potrivit pentru o căsătorie

Până acum, și-a trăit toate romanțele în văzul tuturor. La fel și despărțirile. Ba chiar a vorbit, în versuri, despre toate relațiile destrămate. De data aceasta, însă, Tyalor a simțit nevoia să schimbe lucrurile și a ales ca relația cu actorul britanic Joe Alwyn (27) să fie privată.

Iar lucrul acesta a dat roade, căci Taylor are acum o relație puternică și stabilă, care promite să se concretizeze cu un mariaj. Da, Taylor le-a povestit apropiaților că iubitul său e ”the one” care o va duce la altar pentru prima dată.

O va cere Joe Alwyn în căsătorie pe Taylor?

Artista a mărturisit că și-ar dori ca acesta s-o ceară  în căsătorie cât mai curând, căci simte că el e cel cu care vrea să-și petreacă restul vieții. ”E prima oară când își ține în secret o relație. Chiar îl place pe Joe. Și-a separat și viața profesională de cea personală. Îi place că e încrezător și că are o carieră”, a adăugat o sursă despre Taylor și iubitul său.

Amintim că Taylor și Joe sunt împreună din mai 2017. Anterior, artista a avut o relație scurtă și tumultuoasă cu actorul Tom Hiddleston. La acea  vreme, oamenii de comunicare ai actorului l-au sfîtuit să pună punct relației cu Taylor din cauza ”expunerii nedorite a vieții lui private”.

foto: Hepta, arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA