Te cuceresc dintr-o privire. Actorii de la Hollywood cu cei mai frumoși ochi din toate timpurile

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar atât de frumos să fie sufletul lor precum le este privirea? Probabil pentru ei s-a inventat expresia „Mă înec în ochii tăi”, căci au cea mai profundă și cuceritoare privire din câte am văzut. Sunt cu toții actori cunoscuți la Hollywood, iar culoarea ochilor probabil că a reprezentat un atu în construirea unei cariere de succes în cinematografie.

Mai tineri sau mai în vârstă, printre noi, sau de mult trecuți în neființă, ei sunt bărbații cu cei mai frumoși ochi din toate timpurile. Fie că au avut nuanțe de verde praz sau albastru intens, ochii mici, sau din contră mari și conturați, au furat inimile tuturor printr-o privire.

Cariera lor nu se datorează în mare parte acestui privilegiu cu care au fost înzestrați de mama natură, însă ar fi ipocriți să nu recunoască că a reprezentat un plus în parcursul lor actoricesc, dar și atunci când au vrut să cucerească inima unei femei. Ei sunt actorii care te cuceresc dintr-o privire!INAPOI LA PRIMA PAGINA