Teo Trandafir a fost operată din nou

Vacanţa prezentatoarei de televiziune a fost compromisă de o nouă intervenţie chirurgicală laparoscopică, menită să corecteze o hernie. Practic, medicii i-au montat o plasă de susţinere a muşchilor abdominali.

Vara aceasta, Teo a preferat să-şi sacrifice vacanţa pentru a-şi rezolva o altă problemă medicală: o eventraţie „moştenită“ de la intervenţiile chirurgicale suferite în urmă cu câţiva ani la Viena.

„Hernia hiatală pe care o aveam de la nenumăratele intervenţii chirurgicale pe care le-am făcut în Austria avansa cu trecerea timpului şi îmi era destul de dificil să mă mişc, în plus, îmi provoca dureri, uneori, insuportabile, aşa că, am decis să fac ceva în acest sens. Oricât de greu mi-a fost să ajung iarăşi la spital, şi să trec prin traumele unei operaţii, mi-am luat inima în dinţi şi, după terminarea sezonului «Teo Show», m-am dus direct la clinica doctorului Copăescu, ca să rezolv situaţia odată pentru totdeaua“, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Teo-Trandafir-schimbare-de-look2

Vedeta povesteşte şi cum a luat hotărârea de a se opera. „În urmă cu un an şi opt luni, după investigaţii medicale amănunţite, doctorul Copăescu a decis să facem toate intervenţiile chirurgicale în etape. În primă fază, mi-am tăiat stomacul, deoarece greutatea mea de atunci apăsa foarte mult pe hernie şi era din ce in ce mai greu de suportat. Pe urmă, a trebuit să mă stabilizez o perioadă, e adevărat destul de lungă, în anumite kilograme, pentru a putea să mi se pună o plasă la nivelul abdomenului, care să îmi susţină muşchii. Iar, la începutul lunii august, am fost programată la o intervenţie laparoscopică, necesară ca aerul ca să mi se stopeze eventraţia şi să trec cu brio şi de această problemă“, a mai povestit Teo.

Cum era de aşteptat, moderatoarei de la Kanal D i-a fost foarte teamă de această operaţie, dar acum spune că se simte perfect. „Mi-a fost o frică incredibilă, însă toată lumea de la clinica a fost extrem de amabilă cu mine. M-am dus la spital într-o zi de vineri, chiar după ultima mea emisiune de la KanalD, şi m-am externat miercuri, cu o zi mai târziu decât ar fi fost nevoie, dar doctorul Copăescu şi echipa lui au considerat că nu trebuie să existe nici cea mai mică problemă în ceea ce mă priveşte. Mai mult, în momentul în care am ajuns pe masa de operaţie, înainte de anestezie, o asistentă foarte drăguţă mi-a zis: «Acum, să vă alegeţi un vis frumos, o să fie totul bine, o să vedeţi». Aşa a şi fost! După intervenţie, nu mă durea nimic, mă simţeam ca nouă, iar în prima zi, am făcut 15 ture pe culoarele spitalului şi am băut şi jumătate de kilogram de apă“, a spus Teo, care a precizat faptul că întreaga vacanţă de vară trebuie să şi-o petreacă acasă, să nu facă efort, să se mişte cu atenţie şi, obligatoriu, să nu ridice absolut nimic.

 

Foto: pagina personală

 INAPOI LA PRIMA PAGINA