Thalia, în război cu celelalte surori? Iată care e motivul disputei!

Între Thalia și sora sa, la fel de celebră, Laura Zapata au fost mereu antipatii. Acum, însă, cele două au reușit să se pună de acord în privința unui lucru, chiar dacă asta înseamnă război cu celelalte trei surori!

Thalia, sora sa, actrița Laura Zapata, și bunica lor

Războiul din familia Thaliei nu are sfârșit! După ani la rând în care s-a certat public cu Thalia, Laura Zapata are ceva de împărțit și cu celelalte trei surori ale sale, necunoscute de către publicul larg, respectiv Gabriela, Ernestina și Federica.

Motivul disputei? Un apartament de-al bunicii lor, doamna Eva Mange (99), pe care l-ar fi vândut toate cinci în urmă cu câțiva ani. Chipurile, bunica lor ar avea nevoie de spitalizare, iar Laura ar fi propus ca toate cele cinci nepoate să suporte cheltuielile aceastei internări din câștigurile de pe urma acelui apartament vândut, numai că cele trei surori nu ar fi de acord.

Cele cinci surori s-au împăcat, pentru scurt timp, la moartea mamei lor

De aici a pornit totul! Laura s-a plâns în presă că cele trei surori ale sale refuză să înapoieze câștigurile, pe motiv că bunica lor n-are nevoie de internare. Numai Thalia a fost cea care a răspuns pozitiv propunerii și a înapoiat partea ei de bani, rezultată din vânzarea acelui apartament, din dorința de a-și vedea bunica sănătoasă și fericită.

”Singura care și-a dat partea a fost Thalia, celelalte n-au făcut-o, au păstrat banii. Ceea ce cred eu este că fiecare trebuie să fie împăcat cu conștiența lui, căci acțiunile în viață mereu au consecințe”, a fost mesajul tranșant pe care Laura l-a transmis către cele trei surori ale ei.

Thalia a avut dintotdeauna o relație mai bună cu cele trei surori ale sale necunoscute, decât cu Laura Zapata. S-a schimbat situația?

Culmea e că, anul trecut, Thalia refuza să-i mai dea vreun ban bunicii sale, insitând să fie dusă într-un azil, din cauza faptului că o suspecta pe sora sa cea mare, actrița Laura Zapata, că păstrează banii trimiși de ea pentru șofer și asistentă medicală.INAPOI LA PRIMA PAGINA