The Weeknd, furios pe Drake că se joacă cu inima fostei lui, Bella Hadid

Citeste tot despre:

, , ,

Cine ar fi crezut că The Weeknd, acum fericit alături de Selena Gomez, ar fi afectat de faptul că Drake nu ia serios relația lui amoroasă cu fosta lui, manechinul Bella Hadid? Ei bine, noi nu ne-am fi gândit la asta, dar iată că un apropiat a dezvăluit pentru ”Hollywood Life” că aceasta este situația curentă.

Drake se joacă cu inima Bellei Hadid

Chipurile, lui The Weeknd încă îi mai pasă de fosta lui iubită și nu suportă să vadă cum noul bărbat din viața ei o tratează. ”The Weeknd îl place pe Drake, dar e foarte supărat că acesta se joacă cu inima Bellei. Abel n-are nicio problemă că Drake și Bella au o relație, dar vrea ca acesta s-o trateze cu respect.”, a declarat un apropiat din anturajul lor.

The Weeknd și Bella Hadid, pe vremea când formau un cuplu

Ba mai mult, se pare că The Weeknd e pregătit să intervină între cei doi, dacă Drake continuă să-și bată joc de inima Bellei Hadid. ”Nu vrea ca Bella să mai fie cu Drake, dacă acesta continuă să joace la mai multe capete. Abel știe foarte bine că Drake obișnuiește să umble din floare în floare și să le părăsească după ce le face să se îndrăgostească de el, iar el nu vrea asta pentru Bella. Vrea ca Drake să n-o trateze pe Bella ca un alt nume de pe lista cuceririlor. I-a spus că dacă îi place de ea și vrea să dea o șansă relației s-o facă, dar să nu se joace cu ea. E o persoană mult prea bună pentru a-i face asta”, a mai declarat respectiva sursă.

The Weeknd are o relație amoroasă, în prezent, cu Selena Gomez

foto: arhivă

Drake s-a iubit cu J.Lo, la începutul acestui an
Drake încercat o relație, anul acesta, și cu Riri


INAPOI LA PRIMA PAGINA