The Weeknd o curtează din nou pe Bella Hadid, deși a fost văzut și cu Katy Perry. Totul ca s-o uite pe Selena Gomez!

Iubire la mai multe capete și cu iz de telenovelă! Și când te gândești că totul era atât de liniștit atunci când The Weeknd forma un cuplu cu Selena Gomez… Ei bine, despărțirea lor și împăcarea cântăreței cu fostul ei iubit, muzicianul Justin Bieber, i-a zdruncinat din rădăcini viața amoroasă a lui The Weeknd și încrederea în sine.

Selena l-a părăsit pe The Weeknd pentru fostul ei iubit, Justin Bieber

După ce s-a despărțit de Selena Gomez, The Weeknd nu mai are liniște. A vizitat-o pe fosta Bella Hadid și chiar i-a trimis un buchet de flori, imens, după ce această a defilat pentru Victoria`s Secret. Apoi, să facă lucrurile și mai neclare de atât, a scos-o la o întâlnire romantică pe Katy Perry, care, la rându-i, avea interese s-o facă geloasă pe Selena Gomez. Cum care? Ne amintim cu toții de acele întâlniri nocturne între Selena și Orlando Bloom, fostul lui Katy Perry, și înțelegem de ce artista a fost părtașă la toată această întâmplare.

Cu Bella Hadid versus Katy Perry

Suntem curioși, așadar, dacă odată cu această întâlnire cu Katy Perry, The Weeknd mai are șanse să se împace cu Bella Hadid, cea pe care – chipurile – ar fi ales-o în cele din urmă. Un lucru e cert: Selena Gomez e mai fericită ca oricând în brațele lui Bieber și nici nu-i pasă de toate încercările patetice ale lui The Weeknd de a o face geloasă.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA