The Weeknd s-a întors la Bella Hadid. O face din răzbunare?

Acum că Selena Gomez l-a lăsat cu ochii în soare pentru a se întoarce la Justin Bieber, The Weeknd a făcut și el o mișcare. Pare-se, artistul s-a  întors, cu coada între picioare, la iubita Bella Hadid, cea pe care o părăsise nu cu mult timp înainte de a se cupla cu Selena Gomez.

Împreună, din nou!

Ce părere are Bella Hadid despre ciorba încălzită și despre faptul că The Weeknd s-a întors la ea doar după ce Selena l-a părăsit? Una excelentă, căci – spun apropiații – Bella e încă îndrăgostită lulea de fostul ei iubit, așa că l-a primit cu brațele deschise, din nou, în viața ei.  ”Bellei i-a lipsit enorm. Ea e fericită cu punctul în care se află relația lor acum și cu modul în care evoluează lucrurile între ei. Încă există multă iubire între ei”, spun cei din anturajul celor doi.

Chipurile, Bella Hadid și The Weeknd și-au reluat relația cu puțin timp după ce artistul s-a despărțit de Selena, iar primul pas a fost făcut, desigur, de el. The Weeknd i-a trimis un buchet de trandafiri după defilarea Bellei înc adrul show-ului Victoria`s Secret și de atunci păstrează legătura ”dându-și mesaje, și vorbind constant prin FaceTime”.

The Weeknd și Bella Hadid au avut o relație un an și jumătate

Amintim că The Weeknd și Bella Hadid s-au întâlnit, prima oară, în aprilie 2015, pe când el a rugat-o să fie model pentru albumul lui de debut, ”Beauty Behind the Madness”. O lună mai târziu, se afișau în calitate de cuplu. Relația lor a durat un an și jumătate, până cei doi au anunțat că merg pe căi separate în viață. Alte câteva luni mai târziu, The Weeknd era surprins cu Selena Gomez, de care s-a despărțit după zece luni petrecute împreună.

Selena Gomez și The Weeknd au fost zece luni împreună


INAPOI LA PRIMA PAGINA