The Weeknd voia să-i doneze Selenei Gomez un rinichi

Cântă despre cum și-ar fi ”tăiat o bucată din el” pentru Selena Gomez în noua piesă, numită ”Call out my name”, iar acum aflăm că versurile nu sunt departe deloc de adevăr. Pe când erau împreună, The Weeknd a luat în considerare să-i doneze un rinichi iubitei sale.

foto: arhivă

The Weeknd ar fi vrut să-i doneze un rinichi și să-i salveze viața

Chipurile, când Selena Gomez a aflat că are nevoie disperată de un rinichi, cel care i-a fost aproape a fost The Weeknd, care pe atunci îi era iubit. Acesta ar fi fost copleșit de faptul că viața iubitei lui este în pericol, așa că ar fi luat în calcul să-i cedeze chiar el un rinichi.

Din păcate, după testele necesare, The Weeknd a aflat că nu e compatibil cu Selena Gomez, și prin urmare nu are cum s-o ajute. ”Când Selena a aflat că are nevoie de un rinichi, el s-a panicat. Abel a fost acolo pentru Selena și s-a oferit imediat să-i dea un rinichi dacă e compatibil. Și chiar vorbea serios, căci o iubea pe Selena și ar fi făcut orice pentru ea. Abel (n.r. The Weeknd) s-a testat și, din păcate, nu era compatibil”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

Au format un cuplu câteva luni, înainte ca Selena să se împace cu Justin Bieber, de care e despărțită în prezent

Amintim că Selena Gomez a trecut anul trecut printr-un transplant de rinichi. Prietena sa, Francia Raisa, a fost cea care i-a donat un rinichi, după ce boala lupus îi distrusese rinichii artistei.INAPOI LA PRIMA PAGINA