Ți-l amintești pe Aidan din ”Sex and the city”? Iată cum arată acum!

L-a jucat pe Aidan Shaw, bărbatul care a fost cât pe ce s-o facă pe Carrie Bradshaw (”Sex and the city”) să renunțe la statutul de femeie nemăritată. N-a fost să fie așa, însă, publicul l-a îndrăgit foarte tare pe Aidan, jucat cu măiestrie de actorul John Corbett.

Aidan și Carrie

Acum, la aproape douăzeci de la ani de la primul episod de SATC, John are o carieră destul de mulțumitoare la Hollywood și e în continuare unul dintre cei mai sexy actori. Am avut ocazia să-l vedem în imagini surprinse, ieri, pe când acesta participa, alături de actuala lui parteneră de viață, la aniversarea celor 30 de ani a filmului ”The Bold and the beautiful”, din cadrul Festivalului de la Monte Carlo.

La această apariție pe covorul roșu, John (56) purta un outfit tineresc, care îi venea de minune și care ne-a amintit de zilele de odinioară, când filma la ”Sex and the city”.

La fel de tânăr

La eveniment a fost prezentă și partenera lui de viață, celebra actriță Bo Derek (60), cu care are o relație încă din anul 2002, și alături de care a pozat bucuros pe covorul roșu. Haideți să vedem și noi câteva imagini!

John Corbett (56)
Bo Derek, John Corbett

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA