Ți-o amintești pe Edie Britt din ”Neveste disperate”? Iată cum arată în prezent actrița!

Timp de cinci ani, actrița Nicollette Sheridan a jucat rolul lui ”Edie Britt”, vecina băgăcioasă și sexy a ”nevestelor disperate”. Din 2009, însă, starul a cam intrat întrat într-un con de umbră, deși proiectele cinematografice n-au lipsit din portofoliul ei. Așadar, haideți să aflăm ce mai face actrița!

Nicollette (dreapta) și colegele ei de platou

Nicollette are acum 54 de ani și se ocupă, bineînțeles, tot cu actoria. Ba mai mult, are și primele credite de ”executive producer” și de scenaristă, pentru peliculele ”The Christmas Spirit” și ”All Yours”. Totuși, nimic din ce-a făcut pe plan profesional n-a mai adus-o în atenția noastră.

Nici pe plan amoros nu stă mai bine, deși nu se plânge. Din 2016, Nicollette e o femeie divorțată, decizând să pună punct mariajului de doar un an cu Aaron Phypers. Momentan, actrița nu pare deschisă să-și mai încerce norocul în ale dragostei, dar nici nu e nefericită. Are compania prietenului ei fidel, patrupedul Oliver.

Nicollette Sheridan și cățelușul ei, Oliver
Mereu în compania lui!

Tot în compania lui Oliver a fost surprinsă și ieri, prin Beverly Hills. Îmbrăcată casual și cu ochelarii de soare, Nicollette e neschimbată. Actrița arată ca atunci când filma la serialul ”Neveste Disperate” și era o bombă sexy.

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA