Tinerețe fără bătrânețe. Kylie Minogue este de o frumusețe năucitoare, chiar și la 48 de ani

Se apropie vertiginos de vârsta de 49 de ani și arată la fel de bine, poate chiar mai frumoasă și mai fermecătoare decât acum 20 de ani. Pe ea timpul a trecut-o cu vederea, căci nu s-a schimbat prea mult din 1995, de când datează și această fotografie.

Minogue în 1995 vs. 2017. Arată perfect după aparoape 20 de ani.

Cu toate că artista nu a avut o viață tocmai ușoară și s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, în 2005 tratându-se de cancer la sân, iar mai nou s-a despărțit de iubit, actorul britanic Joshua Sasse, care are pe jumătatea vârstei sale – 29 de ani mai precis, frumusețea sa încă este fără cusur.

Îmbrăcat-o într-o rochie lungă din mătase, Minogue a strălucit la lansarea colecției sale de ochelari de vedere.

De multe ori ne-am întrebat care este secretul din spatele unui chip perfect, fresh, după atâția ani. În timp ce o mulțime de vedete apelează la chirurgie estetică, sau la tot felul de proceduri înfiorătoare, menite să le păstreze tinere, deși a folosit o perioadă botox, celebra blondă a recunoscut că acum preferă un ritual nautral, mai puțin dureros. Cât despre îngrijirea pielii, Kylie este de modă veche. „Sunt obsedată de crema cu protecție solară și, chiar și pe timp de noapte, folosesc o cremă foarte hidratantă“, declara ea pentru revista Company. „Nu-mi amintesc ultima dată când m-am dus la culcare fără a-mi urma întocmai rutina de înfrumusețare, dar am păstrat ritualul  destul de simplu. Rar îmi aplic măști sau tratamente faciale.“

Chipul său este lipsit de riduri.

Cert este că artista este mai radiantă pe zi ce trece și cu greu putem observa ridurile foarte fine de pe fața sa. În cazul ei, citatul „tinerețe fără bătrânețe” se aplică perfect. Și, dacă în dragoste nu are noroc, măcar în carieră, căci nu le poți avea pe toate. De curând Kylie a primit Premiul Societății din Marea Britanie-Australia.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA