Toată lumea îl știe machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!

Citeste tot despre:

, ,

Îl știm așa.

Marilyn Manson este un personaj aparte. A apărut pe piața muzicală în 1989, adoptând numele de scenă sub care e cunoscut și astăzi, care provine de la Marilyn Monroe și criminalul în serie Charles Manson, din dorința de a ilustra diferențierea societății. De-a lungul anilor, Brian Warner, căci acesta este numele lui real, s-a impus grație talentului muzical, dar și imaginii controversate.

Ne referim, desigur, la machiajul întotdeauna strident, stilul androgin și la aparițiile șocante pe la diverse emisiuni muzicale. Culmea e că dacă ne uităm la fotografiile starului din tinerețe, de acum 20-25 de ani, Brian pare un tânăr ca oricare altul, care ar trece cu ușurință neobservat daca s-ar afla într-o mulțime.

Așa arată în adolescentă Marilyn Manson.

Ba am îndrăzni să spunem că nici acum, la cei 48 de ani, n-ar fi observat dacă și-ar face apariția fără make-up-ul strident și fără stilul vestimentar atipic. Nu ne credeți? Iată câteva imagini în care Marilyn Manson, controversatul artist de metal, apare nemachiat și pare un bărbat ca oricare altul!

În filmul ”Sons of anarchy”INAPOI LA PRIMA PAGINA