Toată lumea o știe pe fiica lui Reese Witherspoon, însă uite cum arată ceilalți doi copii ai actriței

Cu toții știm că fiica lui Reese Witherspoon este copia sa fidelă. Este mai mereu le evenimente alături de mama sa celebră și îi seamănă perfect. Blondă cu ochii albaștri și cu un stil vestimentar identic cu cel al actriței, renumită la Hollywood. Însă fata majoră, Ava Phillippe, nu este singurul copil al lui Reese.

Împreună cu Ava, fiica actriței, ajunsă la vârsta majoratului.

Vedeta mai are încă doi copii, doi băieți în vârstă de 13, respetiv 4 ani – Deacon, fiul împreună cu Ryan Phillippe și mezinul familiei, Tennessee, fiul cu actualul soț al său, Jim Toth. Cei doi băieți nu sunt la fel de mediatizați ca sora lor mai mare și stau departe de blițurile fotografilor, însă paparazzi au reușit să obțină câteva imagini noi cu ei.

Deacon, fiul în vârstă de 13 ani.

Au crescut mult și sunt din ce în ce mai frumoși, de asemenea, semănându-i în mare parte frumoasei blonde. Și ei au părut deschis la culoare și ochii albaștri, moștenire genetică de la mama lor. Prima imagine cu mezinul familiei a apărut la aproape 2 ani ai băiețelului, fotografie distribuită chiar de Reese pe rețelele de socializare, în care ni-l prezenta pe simpaticul blond. Între timp, prichindelul a făcut 4 ani și s-a dezvoltat foarte mult. Recent, Reese, soțul Jim Toth și singurul copil al cuplului, Tennessee, au fost surprinși la o plimbare în parc, foarte relaxați, purtând ținute casual. Reese mai are doi copii – pe Ava și pe Deacon, cu fostă său soț, Ryan Phillippe, de care a divorțat în 2007.

El este mezinul familiei.

Foto: Arhiva OK, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA