Toată lumea o știe pe Jane Fonda acum, dar uite cât de frumoasă era în tinerețe, fără operații estetice!

Are aproape 80 de ani, căci va scimba prefixul spre sfârșitul acestui an, și este una dintre cele mai prezentabile și apreciate actrițe de la Hollywood, cu o carieră impresionantă și un look atent studiat. Este cu adevărat o femeie furmoasă și se menține în forma în ciuda trecerii anilor care au lăsat ceva amprente pe chipul și trupul său.

Recent, a apărut la Festivalul de film de la Veneția îmbrăcată într-o bluză transparentă și pantaloni albi, vestimentație care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la eveniment. Știe cum să facă ca oamenii să întoarcă capul după ea chiar și la o vârstă înaintată, ba mai mult, cred că ar putea îmbrăca cu succes chiar și astăzi  sumarul costum din „Barbarella”, cu care a înne­bunit o planetă, în 1968.

A apelat la operații estetice ca să arate așa la aproape 80 de ani.

Și dacă acum arată exemplar, stați să vedeți ce frumusețe răpitoare era Jane acum mai bine de jumătate de secol, pe la vreo 20 de ani! Atunci dădea un nou sens termenul de sex-simbol, căci fura inimile bărbaților cu doar o privire. Desigur, este de înțeles succesul său răsunător pentru că, pe lângă faptul că avea o avere colosală datorită părinților săi, se mândrea și cu niște trăsături care dădeau pe spate orice bărbat.

Pe la 20 și ceva de ani era o tânără foarte frumoasă și fără operații estetice.

Părul lung, blond și bogat, ochii mari, buzele pline, zâmbetul fermecător și trupul tras prin inel, toate acestea au ajutat-o enorm în carieră. Cu timpul a încercat din răsputeri să-și mențină silueta de invidiat și ca multe alte actrițe, chiar a devenit bulimică și a apelat la o mulțime de intervenții chirurgicale, ori ajustări precum liftinguri, liposucție, silicoane sau injecții cu botox și colagen, toate de frica îmbătrânirii. Să vedem, așadar, cât de frumoasă era actrița înainte de a se lăsa pe mâna medicilor esteticieni!INAPOI LA PRIMA PAGINA