Toate fotografiile de la nunta Serenei Williams ne arată că sportiva nu s-a uitat la bani

Citeste tot despre:

, ,

Când se mărită, Serena Williams o face cu mare stil sau n-o face deloc. Ei bine, cea mai prolifică jucătoare de tenis a tuturor timpurilor nu s-a uitat la bani atunci când și-a unit destinele, joia trecută, cu Alexis Ohanian, co-fondatorul platformei Reddit.

Acum, când avem toate informațiile și toate pozele de la ceremonie, putem spune și cât a costat-o pe sportivă tot răsfățul din New Orleans: un milion de dolari, conform unor surse, două, conform altora.

Ei bine, rochia de mireasă deosebit de amplă a atletei a avut un cost cel puțin dublu, mireasa de 36 de ani alegând un model creat de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, împodobit cu bijuterii de 14 carate, în valoare de circa 3 milioane de dolari. Mirele a purtat un smoking de la casa Armani.

După ceremonie, Serena s-a schimbat într-o a doua rochie, mult mai confortabilă, scurtă și cu pene, creație Versace.

💃🏿🕺🏻 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

La ceremonie a fost adusă și fetița celor doi, micuța Alexis Olympia, în vârstă de două luni, care a stat în brațele mamei Serenei Wiiliams.

Printre vedetele prezente la nunta Serenei s-au numărat Kim Kardashian, Beyonce, Kelly Rowland, Ciara și Eva Longoria, iar sora sportivei, Venus, de 37 de ani, i-a fost domnișoară de onoare.

Vezi mai jos albumul foto semnat Vogue!INAPOI LA PRIMA PAGINA