Tobey Maguire, surprins cu o altă femeie. Ea a provocat divorțul?

Ieri, celebrul actor și soția sa, designerul de bijuterii Jennifer Meyer, au anunțat că s-au despărțit, după nouă ani de mariaj. Cu doar câteva înainte de acest eveniment nefericit, Tobey a fost surprins de paparazzi petrecând cu o altă femeie, față de care părea destul de apropiat.

sofia-tobey
Tobey (41) a fost surprins cu Sofia Richie (18)

Pe rețelele de socializare au apărut aseară câteva fotografii făcute pe 1 octombrie, pe când actorul în vârstă de 41 de ani se distra într-un club alături de o tinerică. Femeia în cauză era nimeni alta decât Sofia, fiica celebrului Lionel Richie.

Cei doi se aflau într-un club de noapte din West Hollywood când au fost surprinși dansând împreună și petrecând ore bune unul în compania celuilalt.

Nu există, însă, alte dovezi care să ateste vreo relație amoroasă între ei, în afara de aceste fotografii surprinse de un paparazzo.

Cu toate acestea, unele surse din anturajul lui Tobey a declarat că-n ultimele luni actorul i-a călcat serios pe urme prietenului Leonardo DiCaprio, petrecându-și nopțile prin diferite cluburi, cu diverse femei. ”Tobey a fost prin toate cluburile tari din Los Angeles. Pare că o ia pe urma lui Leo. (…) El nu a mai ieșit cu astfel de femei nici în trecut. Însă, în ultima vreme a fost peste tot, cu oricine. Se pare că Leo l-a format după el”, spune o sursă care precizează și că Leo și Tobey sunt de nedespărțit acum.

Tobey Maguire Seen In Malibu With Family
Se despart după 9 ani de căsnicie

O altă sursă spune că încă-soția actorului știe de aceste escapade ale lui Tobey și că și ea iese, încercând să-și refacă viața: ”Nu e un secret. Jen știe. Oricum iese și ea. Sunt cei mai buni prieteni, nu există o a treia persoană implicată, nu există ură între ei. El doar iese în cluburi cu Leo, asta e tot ceea ce se întâmplă”.



INAPOI LA PRIMA PAGINA