Tom Cruise vrea s-o recupereze pe Suri. Ce plănuiește?

N-a mai fost văzut în compania fiicei sale din septembrie 2013, însă are de gând să remedieze acest lucru acum că a realizat, odată cu moartea mamei sale din luna februarie, cât de importantă este familia.

Tom o vrea pe Suri din nou în viața lui

Tom Cruise vrea s-o recupereze pe fiica sa, Suri, cu orice preț, acum că a rămas și fără îndrăgita lui mamă, Mary Lee South. ”Tom vrea s-o readucă în viața sa pe Suri”, informează o sursă citată de revista ”InTouchWeekly”.

Chipurile, actorul ar fi în stare de orice pentru ca fosta lui soție, Katie Holmes, să-i cedeze custodia sau măcar să-i permită să petreacă mai mult timp cu fetița sa, ajunsă acum la 10 ani. Iar asta ar însemna chiar și să se recăsătorească, pentru ca-n fața instanței să prezinte credibilitate în postura de familist.

Ea e, chipurile, cea care i-a picat cu tronc lui Tom Cruise

Da, Tom are de gând s-o facă doamna Cruise pe Vanessa Kirby, o actriță de 28 de ani pe care a adus-o special în filmul ”M:I6”, după ce a văzut-o jucând în serialul ”The Crown”. ”Crede că este perfectă pentru a fi soția lui. Abia așteaptă să se căsătorească și s-o redobândească pe Suri. Rolurile de tată și soț sunt cele mai importante pentru el. Abia așteaptă să aibă o familie din nou”, mai povestește respectiva sursă. Mda, rămâne de văzut dacă planul său se poate realiza sau nu. Noi suntem intrigați!

foto: arhivă OK, HEPTAINAPOI LA PRIMA PAGINA