Toni Braxton are doi băieți adolescenți. Iată cum arată acum fiii frumoasei cântărețe!

Citeste tot despre:

,

Ea este una dintre cele mai sexy și cunoscute cântărețe de origine americană și, la cei 50 de ani ai săi, arată formidabil. Este mama cu doi copii adolescenți și cu o carieră uimitoare, iar imaginea ei s-a păstrat aceeași, impecabilă, pe parcursul ultimilor ani.

Toni Braxton și Diezel Braxton.

Dacă pe Toni Braxton o știe toată lumea, pe copiii săi nu i-am mai văzut de mult timp. Au crescut și au devenit adolescenți moderni și, recent, mama mândră a împătășit chiar și câteva fotografii pe contul său de Instagram împreună cu băieții Denim Cole Braxton-Lewis (15) și Diezel Ky Braxton-Lewis (14), rodul iubirii artistei cu fostul soț, pianistul Keri Lewis, de care a divorțat în 2013.

Toni Braxton și Denim Braxton.

De altfel, copiii ei au însoțit-o de-a lungul timpului pe celebra lor mamă pe la evenimente, însă cele mai recente fotografii cu adolescenții, sunt superbe. Au crescut mult, aproape că au întrecut-o în înălțime pe mama lor, sunt foarte fashion și au pasiuni diverse. Dacă fiul cel mare, Denim, este pasionat de baschet, Diezel are înclinații către lumea fashion. Mezinul lui Toni, Diezel, fusese diagosticat cu autism la vârsta de 3 ani, dar s-a recuperat pe parcursul anilor. În 2016, cântăreața declata că fiul său nu mai prezintă semne de autism, dovadă că programul stabilit și tratamentul au avut succes, băiatul transformându-se într-un copil normal. Iată-i pe cei doi copii acum, alături de mama lor!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA