Toni Braxton s-a căsătorit în secret?

Zilele trecute, presa internațională a titrat că artista Toni Braxton s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Birdman, co-fondatorul casei de discuri ”Cash Money Records”. Între timp s-a aflat adevărul!

Toni Braxton, 50 de ani

Ei bine, reprezentantul artistei de 50 de ani a lămurit situația! El a precizat că, din păcate, Toni Braxton nu s-a căsătorit, dar are o relație de durată cu Birdman. ”Toni are, pur și simplu, o relație amoroasă. Poate mai important de știut ar fi că Toni are un nou single, numit ”Deadwood”, care va fi cuprins pe cel de-al patrulea album ”Sex & Cigarettes”. Acesta va fi lansat la începutul anului 2018”, a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreței câștigătoare a șapte premii Grammy.

Cât despre relația actuală a artistei, ar trebui precizat că Braxton și Birdman s-au cunoscut acum 14 ani, pe când au colaborat la piesa ”Baby You Can Do It”. Totuși, relația lor amoroasă a debutat în anul 2016. În luna iunie a anului trecut, cei doi și-au făcut debutul pe covorul roșu al premiilor BET în calitate de cuplu.

Birdman și Toni Braxton sunt împreună din 2016

Înainte să aibă o relație cu Birdman, Toni Braxton a fost căsătorită cu Keri Lewis. Ea și Keri s-au căsătorit în 2001 și au divorțat în 2013, după 12 ani de mariaj. Împreună au doi copii, pe nume Denim și Diesel, în vârstă de 15, respectiv 14 ani.

La rândul lui, Birdman s-a iubit cu alte femei celebre până să se îndrăgostească de Toni Braxton. Printre iubitele lui s-au numărat Trina, Keyisha Cole și Kimora Lee Simmons.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA