Topless! Uite cât de sexy este soția lui Channing Tatum, Jenna!

Despre Channing Tatum știm deja că este unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, însă soția sa, Jenna Dewan tatum, nu s-a bucurat până acum de aceeași expunere ca celebrul actor.

Însă, iată că acum i-a venit rândul. Jenna Dewan Tatum, deja mămica unei fetițe de doi ani, a realizat un pictorial incendiar, în care a pozat topless, frontal. Și pentru ca aceste fotografii să ajungă la cât mai mulți fani, actrița în vârstă de 34 de ani a postat câteva fotografii pe contul de Instagram.

jenna dewan
Cel care a pozat-o pe Jenna este chiar soțul ei, celebrul Channing Tatum

După cum era de așteptat, cei 1, 8 mil. de fani de pe contul actriței de Instagram s-au arătat extrem de încântați de fotografiile postate de Jenna, mai ales că este pentru prima dată când o văd pe Jenna în această ipostază.

De altfel, Jenna a reușit până acum să fie o prezență destul de discretă la Hollywood, și deși unele apariții ale ei pe covorul roșu au fost sexy, niciodată nu a depășit măsura, fiind una dintre cele mai cumpătate personalități din cetatea filmului.

jenna
Jenna este extrem de senzuală în acest shooting

În cele două fotografii, Jenna apare nemachiată și-și acoperă sânii cu mâinile. Ședința foto a avut loc în vacanța Jennei și a lui Channing în Cabo San Lucas, Mexico, iar fotogaful a fost nimeni altul decât Channing, soțul actriței.

Sursa foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA