Tragedie în familia celui mai popular schior din lume

Citeste tot despre:

, , ,

Fostul campion olimpic la schi alpin, americanul Bode Miller (40), trece zilele acestea prin clipe groaznice. Fiica lui cea mică, Emeline Grier Miller, în vârstă de doar 19 luni, și-a pierdut viața în urma unui accident stupid, micuța înecându-se în piscină, iar eforturile părinților de a o salva fiind în zadar.

Anunțul crunt a fost făcut chiar de către faimosul sportiv, pe Instagram, exprimându-se și în numele soției sale, Morgan: „Suntem devastați. Fiica noastră cea mică, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani nu ne-am gândit că vom experimenta o durere ca aceasta. Iubirea, strălucirea și spiritul ei nu vor fi uitate niciodată. Fiica noastră iubea viața și a trăit la maximum fiecare clipă. Familia noastră cere cu respect discreție, în aceste momente teribile.”

Paramedicii din Orange County au declarat că au sosit, sâmbăta trecută, la domiciliul celor doi și că au dus-o pe fetiță la spital, într-o stare foarte gravă, dar aceasta nu a putut fi salvată.

Soția lui Bode, Morgan, și fiica ei, Emmy, se aflau în vizită la niște vecini atunci când micuța a dispărut. Din păcate, atunci când a pornit în căutarea ei, mama fetiței a găsit-o fără suflare, în piscină, și, deși a scos-o de acolo și a încercat s-o resusciteze, micuța n-a rezistat.

Bode și Morgan mai au un fiu împreună, pe Nash (3), și urmează să devină din nou părinți în luna octombrie. În plus, sportivul mai are doi copii din relații anterioare, pe Nate (5) și pe Dace (10).INAPOI LA PRIMA PAGINA