Tribut pentru Michael Jackson. Fiul său și-a făcut un tatuaj dedicat megastarului

Nu este pentru prima dată când copiii regretatului Michael Jackson își fac tatuaje, unele dintre ele fiind dedicate răposatului lor tată. Dacă suntem deja obișnuiți cu Paris Jackson care are peste 15 tatuaje colorate, se pare că nici Prince Jackson nu stă mai rău la capitolul desene permanente pe piele.

Paris are o mulțime de tatuaje cu semnificații aparte.

Fiul în vârstă de 20 de ani al megastarului Michael i-a adus un omagiu regelui pop, făcându-și un tatuaj imens cu imaginea tatălui său pe gambă. În felul acesta Prince îl va avea întotdeauna aproape, mulțumită unui artist tatuator priceput.

Prince a distribuit pe contul său de Instagram un clip în care prezintă întreaga operă care îl înfățișează pe Jackson în celebrul costum de scenă, cu bretele, cămașă roșie, pălărie, mănușa cu paiete și pantofi negri cu șosete albe, de data aceasta având aripi. Michael a decedat în anul 2009, la vremea aceea Prince având doar 12 ani. Acesta a dezvăluit printr-un mesaj care a însoțit filmarea că pentru realizarea acestei opere, care include și semnătura lui Michael, au fost necesare 9 ore de așteptare.

You are with me and I am with you ❤

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Prince s-a arătat entuziasmat de rezultatul final, spunând că este un “tatuaj incredibil de frumos“, promițând celor  200.000 de prieteni virtuali că le va oferi mai multe detalii despre capodoperă.  Desenul realizat de Justin Lewis nu este singurul tatuaj pe care Prince l-a arătat fanilor de pe Instagram. El și sora lui, Paris Jackson, și-au tatuat săptămâna trecută un Yin și un Yang, omagiind legătura lor puternică de sânge.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA