Trio de excepție. Seth Rogen și frații Franco – Dave și James, la premiera noului lor film

Citeste tot despre:

, ,

James Franco a făcut un mic turneu duminică, în Austin și Texas, pentru lansarea celui mai recent film al său, „The Disaster Artist”. Actorul în vârstă de 38 de ani interpretează rolul lui Tommy Wiseau, dar este și regizor pentru filmul care descrie prietenia dintre Greg Sestero și Tommy Wiseau, cineastul din spatele filmului „The Room” (2003).

James a fost atrăgător ca întotdeauna, îmbrăcat casual, într-o cămașă gri peste care a purtat un hanorac bleumarin și o jachetă de piele neagră. Cum nu se poate altfel, la eveniment i s-a alăturat și fratele său mai mic, Dave, 31 de ani, care joacă și el în film. Dave a fost îmbrăcat puțin mai elegant, într-un costum clasic bleumarin și tricou negru.

De asemenea, alături de cei doi a fost și actorul Seth Rogen. În vârstă de 34 de ani, Seth a optat pentru un look mai casual, purtând o pereche de pantaloni maro, un tricou alb, o cămașă galben muștar și o jachetă în aceeași nuanță.

Filmul „The Disaster Artist” va fi lansat anul acesta și se anunță a fi un cocktail de actori celebri pentru că, pe lângă cei trei crai, producția îi aduce laolaltă și pe Bryan Cranston, Zac Efron, Alison Brie, Melanie Griffith și Sharon Stone.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA