Trupa Soundgarden în doliu. „Fratele” lui Kurt Cobain și rocker legendar, decedat la 52 de ani

Este vorba despre unul dintre fondatorii mișcării grounge în muzica rock, mai cunoscut ca vocalist al trupelor americane Soundgarden și Audioslave. Cei care au crescut cu muzica anilor 90 își vor aduce aminte cu siguranță de cel mai mare succes al trupei americane Soundgarden, hitul Black Hole Sun, din 1994, piesa încununată pe atunci și cu un premiu Grammy.

Rockerul Chris Cornell, căci despre el este vorba, a murit, ieri seară, la vârsta de 52 de ani, din cauze necunoscute, așa cum a anunțat purtătorul lui de cuvânt, Brian Bumbery. Cu toate acestea, surse neoficiale susțin că ar fi vorba despre o sinucidere și că rockerul ar fi fost găsit în baie, cu ceva strâns în jurul gâtului.

Artistul se afla în turneu cu trupa lui, Soundgarden, iar moartea lui ”bruscă şi neaşteptată” a avut loc în la câteva ore după concertul din Detroit, astfel încât soția şi familia lui sunt în stare de şoc.

Chris Cornell, în concert pe 20 ianuarie
Cu o lună în urmă, pe 18 aprilie, Chris Cornell apărea alături de familia sa la o premieră de film.

Potrivit anunţului, familia va lucra îndeaproape cu examinatorul medical pentru a determina cauza morţii.

Pe locul nouă în topul Rolling Stone al celor mai buni soliști vocali ai tuturor vremurilor, Christopher John Boyle, pe numele lui adevărat, a fost căsătorit, prima dată, cu managerul trupelor Soundgarden și Alice In Chains, Susan Silver, din 1990 până în 2004. Cei doi au avut o fiică, pe Lillian James Cornell, în vârstă de 17 ani.

După divorțul de Silver, în 2004, Cornell s-a recăsătorit cu publicista Vicky Karayiannis, cea care i-a dăruit rockerului alți doi copii, o fată, Toni, și un băiat, Christopher Nicholas.INAPOI LA PRIMA PAGINA