Tudor Furdui a profitat din plin de ultima zăpadă FOTO

Prezentatorul rubricii Sport a Telejurnalului de la TVR 1 s-a despărțit cu greu de iarnă.

În timp ce la București erau 27 de grade, pe pârtiile de la Sinaia încă se schia, weekendul trecut. Tudor Furdui a încheiat sezonul de schi împreuna cu fiul său, Alec Dimitri (12), pe pârtia Valea Soarelui de la Sinaia cota 2000, unde zăpada era încă din belșug.

“Am fost și de Paște la schi”, spune Tudor, un împătimit al sportului alb. Alec schiază și el de la vârsta de 6 ani! Însă, acum două sezoane, i-a dat mari emoții tatălui său, după ce și-a dat jos casca, la una dintre ultimele coborâri, și, din păcate, a căzut și s-a lovit la cap!

“Am înțepenit când l-am văzut pe fiul meu ținându-se cu mâinile de cap! Imediat m-am gândit la accidentul îngrozitor al lui Michael Schumacher”, spune Tudor Furdui.

„Fostul pilot nu si-a revenit nici în ziua de azi după ce a suferit o comoție cerebrala pe când era la schi. Schumacher s-a lovit de o stâncă cu capul și deși, avea casca, a intrat în comă și nu se știe dacă își va reveni. Noroc că în zona unde a căzut fiul meu nu erau nici pietre, nici copaci! A scăpat cu o pereche de ochelari de soare sparți și o sperietură groaznică! De atunci, casca e obligatoriu pe capul lui, atunci când schiază. Nu există excepţii!”, spune categorit prezentatorul rubricii Sport din cadru l Telejurnalului de la TVR 1.INAPOI LA PRIMA PAGINA