Tyra Banks, în lenjerie intimă la premiera „Black Panther”. Toți i-au admirat formele voluptoase!

Este una dintre cele mai sexy actrițe, cântărețe și modele de origine americană, iar la 44 de ani, Tyra Banks încă oferă o lecție de bun-gust și de feminitate pe la evenimente.

Mama unui băiețel născut în ianuarie 2016 cu ajutorul unei mame surogat, vedeta și-a păstra silueta de invidiat de-a lungul anilor. Aseară, la premiera filmului „Black Panther”, Tyra a făcut senzație într-o rochie prin care i s-a văzut lenjeria intimă. Prezentă pe covorul roșu la The Cinema Society din New York, modelul și-a scos armele din dotare pentru a se asigura că toate camerele sunt pe ea. Vedeta în vârstă de 44 de ani a purtat o rochie spectaculoasă, din dantelă semitransparentă și cu mâneca stil clopot, o rochie prin care i s-a văzut body-ul negru, dar și formele voluptoase.

Este adevărat că trupul sculptat îi permite să îmbrace orice piesă vestimentară, iar această ținută all black a fost alegerea perfectă pentru eveniment, mai ales că blonda a purtat și un turban negru și un make-up care i-a accentuat ochii verzi. O asemenea prezentă nici nu putea fi trecută cu vederea, fața fără niciun rid a vedetei radiind în lumina blițurilor.

Uite cum a arătat cu un body sexy la vedere!

Foto: Instagram, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA