Uite cât de bine arată Jamie Lee Curtis (57) în costum de baie!

Este una dintre actrițele noastre preferate, având peste 30 de ani dedicați carierei cinematografice. Însă nu despre reușitele ei artistice vrem să amintim acum, ci despre fizicul impresionant pe care și-l păstrează la aproape 60 de ani.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal/BEI/Shutterstock (6323810an) Jamie Lee Curtis Children's Hospital Los Angeles 'Once Upon a Time' Gala, L.A. Live, USA - 15 Oct 2016
Are 57 de ani

Recent, joviala actriță a apărut într-o fotografie inedită, postată pe contul de Instagram al actorului John Stamos, cu care joacă în serialul ”Scream Queens”. În imaginea respectivă, Jamie Lee Curtis (57) poartă doar un bodysuit, care îi pune în evidență silueta ca trasă prin inel.

Și trebuie să recunoaștem că am fost tare surprinși să vedem cât de bine arată celebra actriță la cei 57 de ani. Fără pic de celulită și cu pielea bine tonifiată, Jamie Lee Curtis le-ar putea face concurență chiar și adolescentelor.

Jamie-Lee-Curtis
Așa arată Jamie Lee Curtis la 57 de ani

După cum era de așteptat, fotografia a strâns rapid numeroase reacții, fanii internauți arătându-se la fel de plăcut surprinși ca și noi la vederea acestei imagini cu simpatica actriță.

foto: Hepta, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA