Uite ce adorabili sunt copiii Elenei Băsescu

Sofia și Traian cresc văzând cu ochii. Și, deși sunt născuți la diferență de un an și jumătate, în unele fotografii poți jura că sunt gemeni.

Sofia (3 ani și 9 luni) și Traian (2 ani și 4 luni) sunt doi copii adorabili, blonzi și cu părul creț, care se bucură din plin de copilărie. Mama lor, Elena Băsescu, are grijă să nu le lipsească nimic, chiar dacă anul trecut familia lor s-a dezbinat, prin divorțul ei de Bogdan Ionescu.

Ba chiar pare că, de la acel dureros moment, Elena Băsescu s-a dedicat și mai mult creșterii micuților ei, iar fotografiile cu Sofia şi Traian nu trădează vreo nefericire.

Interesant este că, deşi cei doi copii sunt născuţi la distanţă de un an şi jumătate, în unele fotografii par a fi gemeni. Şi chiar fetiţe! Asta şi pentru că Elena Băsescu a preferat, o vreme, să-i lase lui Traian părul mai lung.

O fotografie din toamna trecută, cu cei doi copii şi bunicul lor, fostul preşedinte Traian Băsescu.

Dintr-un instantaneu recent, realizat pe litoral, unde mezina fostului preşedinte le-a oferit celor mici câteva zile de distracţie la malul mării, vedem că Traian a fost, până la urmă, tuns, ca să arate ca un adevărat băieţel. Pe de altă parte, silueta tot mai silfidă a Elenei Băsescu e de-a dreptul îngrijorătoare, gurile rele spunând că aceasta ar fi ajuns la o greutate sub 50 kg. Să fie, într-adevăr, o reacţie a faptului că fostul ei soţ a înlocuit-o cu un fotomodel? Cert e că scăderea ei bruscă în greutate nu e tocmai de bun augur.

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA