Uite ce bolid de lux conduce soțul lui Megan Fox!

Familia lor s-a mărit, anul trecut, cu încă un membru, așa că nevoile lor s-au schimbat. După ce și-au schimbat casa, Brian Austin Green și Megan Fox au fost nevoiți să renunțe la mașina pe care o aveau în detrimentul alteia mai spațioase. Ieri, soțul actriței s-a lăudat cu bolidul de lux, proaspăt achiziționat.

Brian a fost surprins în Malibu

Având trei copii minori, fostul star din ”Beverly Hills” a fost foarte atent atunci când a venit vorba de achiziționarea unei noi mașini. Brian a reușit, însă, să împace nevoile familiale cu poftele pe care orice bărbat le-ar avea, și și-a achiziționat un bolid de lux spațios, dar și foarte sigur, pentru ca cei trei băieți ai săi să se simtă confortabil atunci când călătoresc cu el.

Brian, mândru de achiziția sa, i-a arătat automobilul prietenului său

Ieri, Brian Austin Green a fost surprins de paparazzi pe când îi prezenta unui prieten bolidul pe care tocmai și l-a achiziționat de la Tesla Motors. E vorba despre Tesla X SUV, cea care a fost votat recent drept cel mai sigur automobil SUV, și-al cărui cost pornește de ll 80.000 de dolari. Mândru de achiziția sa, Brian nu și-a putut conteni entuziasmul când i-a arătat mașina prietenului său.

Costul acestui automobil pornește de la 80.000 de dolari

Amintim că Brian are în cont doar 4 milioane de dolari, în timp ce Megan Fox are 8. O avere de cuplu modestă în comparație cu averile celorlalte staruri de la Hollywood, care se ridică la oridinul sutelor.

Familia lor.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA