Uite ce fiică sexy are Mel B! Are 19 ani și vrea să-i calce pe urme

Puțini sunt cei care știu că Mel B are, de fapt, trei fiice. Cea mare dintre ele se numește Phoenix Chi Gulzar, are deja 19 ani și promite să-i calce pe urme celebrei sale mame cât de curând.

Mel B și fiica sa cea mare, Chi Phoenix

Luni seară, Mel B s-a prezentat la evenimentul de lansare al noului sezon al emisiunii ”America`s Got Talent”. N-a venit singură, ci însoțită de fiica cea mare, Phoenix Chi, pe care am avut rar ocazia s-o vedem în public.

Așa mamă, așa fiică!
Phoenix are 19 ani

Cele două au pășit pe covorul roșu, în ținute dintre cele mai sexy, și au demonstrat că au o relație de mamă-fiică foarte bună. Dar nu doar acest lucru a fost observat, ci și faptul că Chi pare mai degrabă sora celebrei cântărețe, decât fiica. Asta și pentru că Mel B reușește, la cei 42 de ani, să arate impecabil.

Mel B arată impecabil la cei 42 de ani

Cât despre fiica sa, e clar că i-a moștenit trăsăturile fizice și că se bucură de o siluetă ca trasă prin inel. Aceasta a sosit la eveniment îmbrăcată într-o rochie cu decupaje îndrăznețe, care îi lăsau la vedere trupul bine sculptat și tonifiat. Nici mama sa n-a fost mai prejos, Mel B purtând o rochie mini, mulată, care îi urma fidel linia corpului.

Mel B și cele trei fiice: Phoenix Chi Gulzar, Angel Brown și Madison Brown Belafonte

Phi Phoenix este fiica artistei din relația cu Jimmy Gulzar. Phi mai are două surori, din alte două relații ale mamei sale. Angel s-a născut din aventura cu Eddie Murphy, în timp ce mezina familiei, Madison, este fiica artistei și-a lui Stephen Belafonte, cu care aceasta este, în prezent, în proces de divorț.

foto: Getty Images     

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA