Uite ce pasiune neștiută are Ramona Păun, bruneta Știrilor sportive de la Pro TV FOTO&VIDEO

Ar putea oricând să facă o reconversie profesională, mai ales cu un asemenea hobby. Până atunci, însă, își exersează doar talentul.

Cu siguranță, văzând-o atât de serioasă la pupitrul Știrilor sportive de la Pro TV, n-ai intui că ascunde o asemenea pasiune. Şi încă una care n-are de-a face cu sportul, cu toate că unii o ştiu de pe vremea când lucra pentru Sport.ro! Cert e că Ramona Păun ni se dezvăluie pe parcurs, pe măsură ce acumulează vechime în echipa matinalilor de la Pro TV, aşa că aflăm mereu lucruri noi despre frumoasa brunetă.

Ştim, de exemplu, că vrânceanca şi-a făcut studiile la Sibiu, unde şi-a şi început cariera jurnalistică, fiind reporter şi corespondent al staţiei Pro TV Sibiu, că îi plac călătoriile şi că este ataşată de tot ce ţine de natură, folclor şi tradiţii săteşti, fiind originară din Negrileşti, Vrancea.

Totuşi, nu ştiam că Ramona Păun are şi o îndemânare pe cât de practică, pe atât de legată de tradiţional, precum cusutul şi croitoria. Şi n-o face doar la nivel de începătoare, ci chiar ştie să croiască după tipare, are o maşină de cusut profesională şi, mai nou, ia şi cursuri de la Atelierele ILBAH.INAPOI LA PRIMA PAGINA