Uite cu cine se iubesc fetele de la Bambi

Denisa şi Raluca şi-au prezentat public partenerii la lansarea noului lor videoclip, “Iubirea mea secretă”.

Aseară a avut loc lansarea celui mai nou videoclip al formaţiei Bambi, “Iubirea mea secretă”, o colaborare cu Sprint Music, în care Denisa și Raluca Tănase au o imagine fresh și mult mai sexy.

Pentru seara lansării, cele două surori au pus astfel la cale un frumos eveniment, au pregătit o linie de tricouri cu mesaje și au decis că este momentul să se afișeze amândouă, în premieră, cu iubiții lor.

Cristian Geamăn, colaboratorul surorilor Bambi, şi Mircea Brânzei, partenerul Denisei

Denisa a venit însoțită alături de noul ei partener de viață, Mircea Brânzei, patronul unui centru de înfrumusețare din București, iar Raluca i-a zâmbit mereu iubitului său, Emil, un tânăr om de afaceri care a stat mai retras (foto spynews.ro).

Locația aleasă pentru eveniment a fost un local de fițe din Floreasca, Chef’s Experience, acolo unde, pe lângă părinții “bambinelor” și managerul Marius China de la Sprint Music, le-au fost alături o mulțime de prieteni, jurnalişti, dar și câteva vedete apropiate lor, precum Ștefan Stan, Kamara de la AlbNegru, Cristina Cioran, Theo Rose, Eugenia Șerban, Oana Sârbu.

“E foarte greu să ai iubiri secrete atunci când ești în lumina reflectoarelor. În același timp, este normal că partenerii noștri să fie alături de noi în momentele importante cum a fost lansarea de aseară, să ne sprijine și ne bucurăm de faptul că s-au implicat, ne-au susținut și ne-au ajutat în organizarea evenimentului. E foarte important pentru noi să știm că îi avem alături și ne bucurăm că traversăm o perioada în care suntem echilibrate și fericite atât pe plan personal cât și pe plan profesional și sperăm că în această piesă, “Iubirea mea secretă”, să se regăsească cât mai multă lume și să aibă un succes cât mai mare!”, a mărturisit Denisa.INAPOI LA PRIMA PAGINA