Uite cum a fost prima zi de școală pentru profesoara Carmen Iohannis FOTO/VIDEO

Ieri s-a dat startul unui nou an școlar, iar Prima Doamnă și-a reluat activitatea la catedră.

Carmen Iohannis prima zi de scoala 4

Carmen Iohannis a participat ieri la deschiderea anului şcolar, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XI-a.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a ajuns cu câteva minute mai devreme de începerea ceremoniei de deschidere a noului an şcolar, programată pentru ora 09.00. Aceasta a fost întâmpinată de directorul unităţii de învăţământ, Gabriel Negrea, după care a mers la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut un selfie cu elevii.

Pentru această ocazie, Carmen Iohannis a ales o rochie casual de vară, scurtă, fără mâneci și cu dungi în culori calde.

Ea le-a declarat jurnaliştilor, după încheierea ceremoniei, că începerea şcolii este ”un moment de bucurie, plin de emoţii”.

”Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper că va fi foarte bine, sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ceea ce ne propunem”, a spus Carmen Iohannis.

Soţia şefului statului le-a transmis elevilor ”să se bucure de acest an şcolar, pentru că nu se vor mai întâlni cu viaţa de liceu, care este cea mai frumoasă perioadă”.

Carmen Iohannis predă opt ore, în zilele de marţi şi miercuri, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr”, unde este şi dirigintă la o clasă a XI-a.

De altfel, ea a spus că îşi doreşte să rămână dirigintă la această clasă şi în următorul an şcolar.

 

Foto: Facebook, turnulsfatului.roINAPOI LA PRIMA PAGINA