Uite cum arată fiica Sandei Nicola

Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume, la sfârşitul lui februarie, o fetiţă sănătoasă, care a primit numele de Agnes.

Mult timp, din cauza unui cancer de col uterin pe care a reuşit să-l învingă, jurnalista Sanda Nicola nici nu se gândea că va mai putea rămâne însărcinată. Cu atât mai mult cu cât, în urmă cu mai mulți ani, Sanda a pierdut, la numai trei ore de la naştere, un băieţel pe nume Vladimir.

”Nu aveam grijă deloc de sănătatea mea, de nevoile organismului meu”, a declarat la un moment dat jurnalista pentru revista Taifasuri. „Munceam excesiv, fumam excesiv, dormeam foarte puţin, eram veşnic agitată, foarte ambiţioasă, mâncam rar şi adesea fast-food. Ignoram complet orice durere şi prima întotdeauna dorinţa de-a performa în televiziune. Ca şi când nimic altceva nu era mai important decât următoarea apariţie în direct. Mi-am neglijat familia şi prietenii, am absentat de la multe nunţi, botezuri şi de la alte evenimente în care cei dragi m-ar fi vrut aproape. Credeam atunci că sunt sacrificii pe care trebuie să le fac. Azi îmi vine să râd! Nu erau sacrificii! Sacrificaţi erau apropiaţii mei şi propria mea sănătate. A fost doar un lung şir de alegeri greşite, luate din ambiţie şi din naivitatea vârstei la care crezi că nimic nu te poate doborî”, a mai spus Sanda.

Vara trecută, însă, a anunţat că e însărcinată, „când nici nu mai îndrăzneam să sper”. Iar în februarie a adus pe lume, într-o maternitate de stat din Bucureşti, o mândreţe de fetiţă, care poartă numele de Agnes.

„Am fost întrebată de ce am ales Polizu și nu o clinică privată. Pentru că aici e medicul în care am încredere până la Dumnezeu și înapoi, dr. Diana Mergea. Practic dacă mi-ar fi propus să nasc în peșteră, în peșteră aş fi mers cu ea. Și pentru că am fost convinsă că secția de neonatologie de aici e una de top. Am stat destul de mult pe aici în ultimele luni, a fost o sarcină dificilă, am fost o pacientă capricioasă şi foarte speriată uneori. Le mulțumesc mult pentru înțelegere tuturor celor de aici. Dragilor, ea e Agnes Iolu!”.

Acasă de-abia le aştepta Liviu Iolu, soţul Sandei şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului condus de Dacian Cioloș.

„Eram definiția neliniştii. Îi mulțumesc lui Agnes zi de zi că a venit în sfârșit şi că mă înconjoară cu liniștea ei. M-a învăţat deja foarte multe copilul ăsta”, a scris Sanda Nicola într-un mesaj postat pe Facebook.

Felicitări, Sanda! Să fiţi sănătoase amândouă!

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA