Uite cum arăta Prima Doamnă a Franței în tinerețe

Odată cu victoria lui Emmanuel Macron la prezidențialele din Hexagon, Brigitte Trogneux a ajuns la Palatul Elysée. Uite cum arăta în anii în care l-a cucerit iremediabil pe soțul său.

Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, formează unul dintre cele mai atipice cupluri și, cu atât mai mult, sunt o premieră pentru Palatul Elysée. El e cel mai tânăr președinte francez, ajuns în funcție la braț cu cea mai în vârstă consoartă. Iar diferența de 24 de ani dintre ei va fi, de bună seamă, și în continuare motiv de glumă și de critici.

Interesant este că, în ciuda acestei curiozități a diferenței de generație, cei doi formează un cuplu sudat și fericit. Am fost curioși să vedem ce anume l-a atras pe adolescentul Macron, de numai 17 ani, la profesoara lui de 43 de ani, pe vremea aceea Brigitte Auzière – după soțul ei, André-Louis AuzièreȘi iată că am descoperit câteva imagini de arhivă, puse la dispoziție de France 3, în care o vedem atât pe Brigitte, cât și pe Emmanuel, în timpul primilor lor ani de relație.

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA