Uite cum s-a distrat fiica lui Irinel Columbeanu în Dubai FOTO&VIDEO

Irina Columbeanu a petrecut o minivacanţă, alături de mama ei în Emiratele Arabe Unite, la mătuşa sa, Ramona Gabor.

Mamă şi fiică, clipe de neuitat în Dubai

Ce pot face trei fete frumoase în Dubai? Plajă, shopping şi plimbări pe cămile. Cam aşa a arătat programul Irinei Columbeanu, pe care mama sa, Monica Gabor, a dus-o în vizită la sora ei, Ramona Gabor, stabilită de ceva timp acolo.

#desertsafaritour#slimes#dubaiislife#safaritour#Dubai#love#dubai?-with my mom ( @monicagabor888) and my aunt (@ramonagabor)

A post shared by Irina Columbeanu (@irina_unicorns) on

De altfel, Monica Gabor a încercat să-i ofere fiicei sale toate distracţiile posibile, din dorinţa de a recupera cât mai mult din timpul petrecut departe de ea.

How come I never went here? There are so many beautiful places in the world? @miraclegarden @irina_unicorns @ramonagabor

A post shared by Monica Gabor (@monicagabor888) on

Iar Irina s-a bucurat la maximum de atracţiile Dubaiului, de la vizitarea Marii Moschei şi safari-ul cu ATV-urile, la plimbarea cu cămila în deşert, vizitarea celei mai mari grădini cu flori din întreaga lume, Miracle Garden, şi până la joaca în apă cu delfinii.

De remarcat că şi fetiţa moşteneşte genele frumuseţii, de care au parte atât mama sa, cât şi mătuşa ei, şi că are deja un corp longilin, cu picioare de viitor manechin.INAPOI LA PRIMA PAGINA