Ultima încercare! Kate Moss (43) își dorește un copil cu iubitul său tinerel

Este printre cele mai renumite și influente supermodele din lume. Îi place ca numele ei să fie pe buzele tuturor, să petreacă și să nu dea socoteală nimănui pentru asta. Ei bine, lucrurile acestea sunt pe cale să se schimbe, căci Kate Moss vrea să-ntoarcă foaia și să se cumințească. Motivul? Vrea să devină mamă a doua oară!

Kate Moss mai vrea un copil!

Potrivit publicației ”Heat World”, Kate Moss își dorește cu ardoare un al doilea copil, motiv pentru care are de gând să renunțe la stilul de viață caracteristic, în care nopțile pierdute și consumul de alcool dau tonul, și să opteze pentru unul mai sănătos.

Și iubitul ei, contele Nikolai von Bismarck, își dorește un copil

Chiar prietenii supermodelului au fost cei au dat-o de gol, dezvăluind că aceasta are un centru de reabilitare la care se internează de fiecare dată când vrea să ajungă pe drumul cel bun. ”Kate își dorește de mulți ani un al doilea copil. Ea a realizat că e ultima șansă de a avea un copil și vrea să încerce. Să devină sănătoasă e calea prin care ar face să se întâmple, iar ea chiar are speranțe. (…) Merge la aceste clinici, unde își ”resetează” organismul după o perioadă mai nebună. Bea numai smoothie-uri, face saună cu infraroșu și nu bea nimic mai tare decât un ceai negru”, a declarat un apropiat pentru publicația amintită anterior.

Un altul a confirmat că aceasta își dorește de mai mult timp un al doilea copil și că, la un moment dat, Kate s-a gândit să-l roage pe Jamie Hince (n.r. fostul soț) să mai facă un copil, simțind că sunt ultimii ani în care ar mai putea face asta. Din fericire, în viața modelului a intrat contele Nikolai von Bismarck, în vârstă de doar 31 de ani, care-și dorește un copil cu Kate. ”El e dornic să aibă un copil”, a mărturisit respectivul prieten.

Kate Moss și Jamie Hince, în ziua nunții lor.

Momentan, Kate Moss n-a tratat aceste zvonuri, așadar nu știm dacă situația este una reală. Cert e că-n ultimele luni, supermodelul a încercat să se dedice mai mult relației cu contele Nikolai von Bismarck, dat fiind faptului că la începutul acestui an au fost despărțiți câteva luni, timp în care el a fost internat într-o clinică de reabilitate din cauza consumului excesiv de alcool, indus – evident – de stilul de viață al iubitei lui.

Jefferson Hack, primul soț, și fiica lor, Lila Grace

Kate Moss este deja mamă, având o fată adolescentă, în vârstă de 14 ani, din mariajul cu Jefferson Hack. Lila Grace este copia fidelă a supermodelului, urmând-o chiar și-n carieră!

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA