Ultimele clipe din viața nepoatei lui Morgan Freeman, documentate într-un video tulburător. Iubitul drogat o amenință!

Noi detalii tulburătoare apar în procesul care-l vizează pe ucigașul nepoatei actorului Morgan Freeman. Cu puține ore înainte de moartea ei sângeroasă, E`Dena Hines l-a înregistrat pe iubitul ei, fiind drogat și amenințând-o.

Lamar a avut o altercație cu nepoata lui Morgan Freeman înainte cu câteva ore s-o omoare

În timpul celui mai recent proces, a fost scoasă la iveală o filmare de-a victimei tocmai cu agresorul său, Lamar Davenport, cu care avea o relație amoroasă la acea vreme. În respectiva înregistrare, Hines apare stând la aceeași masă cu Lamar și cu un al prieten de-al acestuia, ambii fiind sub influența unui drog periculos, numit PCP (feniciclidină) ori ”praful îngerilor”, care cauzează agresivitate și comportament psihotic.

Pe filmare poate fi auzit, la un moment dat, Lamar enervându-se pe iubita lui. ”Închide lumina asta. Închide lumina! Nu-mi pasă ce faci acolo, dar închide lumina. Mă ucide! Vrei să merg spre această lumină și să mor? Închide dracului această lumină!”, este ceea ce Lamar îi strigă lui Hines în filmarea care-l arată într-o ipostază agresivă vizavi de cea care urma să-i devină victimă.

Această filmare cântărește, însă, mai mult în favoarea agresorului, avocații folosindu-se de această portiță pentru a-l scoate pe Lamar nevinovat. Aceștia susțin că psihoza ori nebunia temporară cauzată de consumul acestui drog este ceea ce a dus la înjunghierea de 25 de ori a victimei sale.

Lamar, în timpul procesului

În cadrul aceluiași proces, mama E`Denei a depus o mărturie emoționantă, povestind cum a decurs ziua fiicei sale cu doar câteva ore înainte să-și găsească sfârșitul tragic, pe 16 august 2015, la ora 2:50 noaptea. Ea a povestit că fiica sa a însoțit-o într-o plimbare cu mașina în Queens, unde a vizitat o casă a străbunicilor ei. De altfel, o imagine dată tot de mama sa ne-o arată pe E`Dena zâmbitoare și fără griji.

E’Dena Hines și mama sa, Deena Adair, cu câteva ore înainte de moartea tinerei

Adair, mama acesteia, a povestit și că cele două aveau planuri de a se revedea a doua zi și că nimic nu le-ar fi dat de gândit că planurile n-or să fie duse la bun sfârșit. ”Hines mi-a zis că o să mai stea afara puțin, dar să nu mă îngrjorez pentru că o să mă sune pentru prânz ori cină a doua zi. M-am suit în taxi, pentru că eram foarte obosită. Oare de ce am făcut asta, de ce?”, a continuat, îndurerată, mama E`Denei Hines.

Distrusă de durere, Deena Adair

 

Citește și Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman, înainte de a fi ucisă cu sălbăticie

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA