Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman, înainte de a fi ucisă cu sălbăticie

Acum 3 ani, în 2015, vestea că nepoata lui fusese ucisă venea ca un trăsnet asupra marelui actor. Morgan Freeman a trăit niște clipe de coșmar după ce neapoata sa, E’Dena Hines, a fost omorâtă cu sălbăticie de iubitul său, în mijlocul străzii, amândoi aflându-se sub influența drogurilor.

Tânăra a murit după o sesiune de „exorcism”, iubitul înjungiindu-o de 25 de ori, chiar și după ce tânăra încetase din viață. Acum, la 3 ani de la tragica întâmplare, o martoră dezvăluie care au fost ultimele cuvinte înainte ca tânăra să-și dea suflarea. Potrivit New York Post, un martor  i-a văzut  pe Hines și pe iubitul ei, Lamar Davenport, pe stradă, menționând ultimele ei cuvinte într-o mărturie cutremurătoare. „De ce faci asta?”, și-a amintit Cristina Aviles, o studentă de 22 de ani, că a auzit-o pe Hines strigând înainte de a muri.  Ea adeclarat că se plimba cu un grup de prieteni în jurul orei 2:50 pe 16 august când i-a văzut pe E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, și prietenul ei, Lamar Davenport, 30, pe strada 162 din Washington Heights.

Martorilor le-a fost frică să intervină deoarece tânăra era trântită la pământ, iar iubitul ei era de o sălbăticie rar întâlnită. „Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, imobilizând-o. Încerca să o țină jos … Am sunat imediat la poliție”, povestește martora. Apoi l-a auzit pe Davenport strigând niște lucruri: „Spunea ceva despre scoaterea diavolului din ea. Apoi a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori … Am fost șocată când l-am văzut scoțând cuțitul. Nu știu unde îl ținea”.

Ea a menționat că nepoata lui Freeman a fost înjungiată în spate, în piept și în gât, iar Davenport a ridicat cuțitul în dreptul frunții și i-a aplicat o lovitură finală. „Era întinsă pe burtă și apoi s-a întors cumva și a înjunghiat-o în piept. Încerca să scape de el, împingându-l și lovindu-l„.

Aviles a spus că a rămas la telefon până când  Davenport a fost prins de polițiști. Cu ultima suflare, Hines l-a întrebat pe iubitul ei: „De ce faci asta?”. Într-o psihoză din cauza drogurilor, a omorât-o cu 25 de lovituri de cuțit. O analiză toxicologică a arătat că acesta consumase droguri înainte și criza sa de nervi a fost una de natură psihotică. „Chiar am vrut să facem ceva, să o ajutăm cumva. Dar ne-a fost teamă că el o să ne atace și pe noi. Vreau să se facă dreptate”, a mai spus martora.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA