Uma Thurman a ajuns la o înțelegere cu Arpad Busson în privința custodiei

S-au despărțit în aprilie 2014, însă de-abia acum au reușit să ajungă la o înțelegere privind custodia fiicei de patru ani, pe nume Altalune Florence.

NEW YORK - DECEMBER 02:  Actress Uma Thurman and Arpad Busson attend the Room to Grow 10th Anniversary benefit gala at Christie's on December 2, 2008 in New York City.  (Photo by Scott Wintrow/Getty Images)
Uma Thurman și Arpad Busson au ajuns la o înțelegere în privința custodiei

Potrivit DailyMail, Uma Thurman și fostul logodnic Arpad Busson au reușit să pună la punct detaliile legale și financiare legate de custodia fiicei Luna. Astfel, după ani de luptă prin tribunale, Uma și Arpad au ajuns la un consens în privința creșterii fiicei lor de patru ani.

Chipurile, cea mai recentă zâzanie dintre ei ar fi pornit de la inelul de logodnă pe care Busson i l-a dat în 2012. Se pare că Arpad ar fi vrut să se căsătorească cu Uma după nașterea fiicei lor, dar aceasta ar fi refuzat și i-ar fi cerut lui Arpad să pună inelul de logodnă, care valora un milion dolar, în ”contul” celor trei copii ai ei.

Evident, Arpad n-a fost de acord ca două treimi din valoarea inelului să ajungă la cei doi copii ai Umei Thurman și-ai actorului Ethan Hawke. Totuși, acum, se pare că inelul este în posesia Umei și că va ajunge la Luna, copilul cuplului, când aceasta va fi suficient de mare.

Culmea e că Uma neagă că ar fi fost cerută în căsătorie a doua oară de către Arpad. De aici și tot felul de declarații în contradictoriu între cei doi foști parteneri de viață. Arpad a ținut să lămurească și faptul că nu și-a abandonat fiica după despărțirea de actriță, din anul 2014. Ba mai mult, acesta a precizat că-n tot acest timp ar fi încercat să-și viziteze fiica, dar că Uma i-a refuzat cererile.

Amintim că Uma și Arpad și-au început relația în anul 2007. La un an de la acest moment, cei doi au anunțat că s-au logodit. Din păcate, logodna nu a dus la o nuntă, Uma și Arpad despărțindu-se la sfârșitul anului 2009. Apoi, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, fiica lor născându-se în anul 2012.

2012 a fost și anul în care Arpad ar fi cerut-o în căsătorie din nou pe Uma. Și deși toată lumea spera că, de data aceasta, cei doi vor ajunge în fața altarului, de fapt, Uma a rupt logodna a doua oară cu Arpad în aprilie 2014.

foto: gettyINAPOI LA PRIMA PAGINA