Uma Thurman a venit cu fiul adolescent la gala amfAR de la Cannes. Uite cât de mult îi seamănă!

Uma Thurman, membră a juriului de la Cannes a venit la una dintre cele mai strălucitoare petreceri de la Cannes însoțită de unul dintre fii săi. Actrița 47 de ani are trei copii, Luna (4 ani), Maya (18 ani) și Levon (15 ani), dintre care ultimii doi copii cu fostul ei soț, Ethan Hawke, de care a divorțat în 2005.

Dacă pe covorul roșu a venit singură, la gala amfAR a fost însoțită de fiul său.

Așa că Uma Thurman l-a adus seară pe singurul său băiat, un adolescent de 15 ani, la una dintre cele mai glam petreceri de la Cannes, Gala amfAR Cinema Împotriva SIDA. Actrița și fiul care-i seamănă ca o picătură de apă au apărut împreună, îmbrăcați foarte elegant.  În timp ce Uma a optat pentru un outfit nude, cu o fustă chic aurie și o cămașă albă, acoperită pe un umăr de un sacou crem, fiul său s-a prezentat la 4 ace, într-un costum bleumarin și pantofi maro.

Fiul său adolescent îi seamănă perfect.

Ceilalți copii, fiica majoră Maya și mezina familiei de 4 ani, concepută împreună cu fostul partener Arpad Busson nu au însoțit-o pe frumoasa mămică. Vedeta a uimit și acum la Cannes, în această fustă cu crăpătură pe picior. Uma s-a căsătorit cu tatăl lui Levon și al lui Maya, Ethan, în 1998  și s-au despărțit în 2003. Anul acesta actrița este președinte în juriul cdin acest an la Festivalul de Film de la Cannes.

Foto: Getty, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA