Un alt cuplu celebru și-a spus „adio”. Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit

Vești triste de la Hollywood. Încă un cuplu celebru s-a despărțit. Este vorba de cântăreața Katy Perry și de actorul Orlando Bloom, care au decis să-și spună adio după un an de relație. Un reprezentant al celor doi a confirmat ieri știrea pentru US Weekly: „Înainte ca zvonurile false să înceapă să circule, putem spune că Orlando și Katy au decis respectuos să ia o pauză de la relația lor.”

Katy și Orlando la UNICEF Snowflake Ball în noiembrie 2016
Katy și Orlando la UNICEF Snowflake Ball în noiembrie 2016

Vedetele erau într-o relație de peste un an, din momentul în care au fost surprinși flirtând la ceremonia de decernare a Globurile de Aur în ianuarie 2016. Vestea separării vine într-un moment neașteptat, după ce cântăreața de 32 de ani și actorul în vârstă de 40 de ani au fost văzuți împreună la petrecerea de după Oscar, duminică seara. Lucrurile păreau să meargă bine, cei doi chiar fotografiindu-se împreună, Katy într-o rochie sclipitoare Jean Paul Gaultier, Orlando într-un costum clasic negru.

About last night…✨🍫 @jpgaultierofficial @lorraineschwartz @vanityfair

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Luni, actorul chiar a distribuit pe Instagram o fotografie cu câinele lui Katy, Butters, la care a adăugat descrierea: „O inimă puternică”.

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

La scurt timp după petrecerea de la Globurile de Aur de anul trecut, cei doi au fost văzuți împreună, sărutându-se la un concert de-al lui Adele în Los Angeles. În urmă cu o lună, Katy i-a organizat actorului din Pirații din Caraibe o petrecere aniversară de zile mari în Palm Springs, atunci când și-a schimbat și culoarea părului în blond.

Foto: Getty, Twitter, Instagram, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA