Un coșmar! Iată ce i s-a întâmplat starului din „Sex and the city”

Nu și-a început ziua prea bine! Sarah Jessica Parker a trecut prin clipe tensionate ieri dimineață, după ce liftul în care se afla s-a blocat.

Exclusif - Sarah Jessica Parker conseille les clients de sa collection SJP dans un magasin Bloomingdales à New York le 22 novembre 2016. Elle dédicace les boites à chaussures et pose pour des photos avec les clients. Exclusive - For Germany please call for price No Web en Suisse / Belgique Actress Sarah Jessica Parker is helping customers shop her SJP collection at Bloomingdales in New York, NY on November 22, 2016. Sarah is signing her shoes and taking pictures with fans in the store.
Sarah Jessica Parker a rămas blocată în lift

La primele ore ale dimineții, Sarah Jessica Parker a coborât din apartamentul ei, dintr-o clădire din New York, pentru a se îndrepta spre o întâlnire de afaceri. Din nefericire, liftul în care se afla actrița de 51 de ani s-a blocat.

Așa se face că actrița a rămas minute bune blocată în lift, până ce o echipă de specialiști a fost sesizată și s-a prezentat la fața locului. În tot acest timp, însă, actrița a avut răgaz să posteze un filmuleț pe contul ei de Instagram, surprins chiar în acele momente.

sjp
SJP a postat pe contul ei de Instagram ce i s-a întâmplat

În video-ul respectiv, actrița poate fi auzită spunând că situația este sub control, că este bine, și că deși e blocată acolo are hrană, apă, telefonul încărcat și că se bucură de compania unor oameni cumsecade. ”Sunt blocată în lift de 11 minute. Toată lumea muncește din greu să ne scoată de aici. Nu suntem panicați. Suntem blocați, dar avem hrană, apă, telefoane încărcat. Plus o companie excelentă. Am cunoscut oameni noi, și suntem plini de speranță. Însă, în 45 ar trebui să fiu în altă parte”, spune actrița, pe un ton calm.

Enjoy Everyone so nice and helpful. X, sj

A video posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Nu știm cum s-a terminat toată această întâmplare, căci n-a mai făcut niciun update pe contul ei de Instagram, însă sperăm că totul e bine acum și că actrița a ajuns la timp la întâlnirea ei.

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA